2011. április 20., szerda

Húsvéti ajánlat

Csupa Csoki és Gasztro Réka meghívásának eleget téve íme, néhány húsvéti recept és ötlet:

Utolsókból lesznek az elsők, vagyis kezdem az utoljára megjelent receptemmel, a hot cross bun-nak nevezett tipikus angolszász (egyébként francia eredetű) zsemlécskékkel. Gluténmentes, tejtermékmentes, cukormentes, összességében tehát paleo. Reggelire kitűnő választás, még a sonka mellé is illik.



Az ünnepi menüt kezdhetjük stílusosan egy répalevessel. A róla készült kép ugyan vacak, de az íze nagyon finom :)


A főétel mellé kínálhatunk répát, például mézes-mustáros öntettel




És ha még nincs elegetek a répából,  desszertnek legyen répatorta. Aki az egészségesebb verzióra szavaz, az nézze meg a GTC mentes, paleo változatot,


aki viszont a teljeskiőrlésű liszttel készült változatra szavaz, azt is megtalálja a blogomon.


Még egy fontos dolog: a tojásfestésről se feledkezzünk meg :)




1 megjegyzés:

Foodafok írta...

Nagyon jó kis menüt állítottál össze.
Itt látható az én ajánlásom. Kérlek, tekintsd meg.
http://usubufood.blogspot.com/2011/04/husveti-jatek-menuajanlassal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...